Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Wormo
Fotboll
P-2012

Match

IK Wormo

3 - 3
Exercisfältet D-plan
15 juni 2024
14:00

Eskilsminne IF gul

Referat

Referat: IK Wormo - Eskilsminne IF gul

Regnet det bara öser ner..
Och jag blir så våt om både skor och strumpor.....överdragströja, T-shirt, byxor, trosor, BH.... Sjöblöt.
För givetvis kom regnet lagom till uppvärmningen - och givetvis slutade det regna strax efter matchen blåstes av ..... Men men lite regn - eller regn , skadar ingen ;P.
Sista matchen, alla börjar bli slitna och det är skönt att snart bara få gå på uppehåll och åka i väg på cupläger!

En jämn match - otroligt jämn match - vilket gjorde allt extra spännande! Första perioden var inte den bästa från blått håll. Verkade som alla glömt passningsspel och framförallt positionsspel hemma. Linda kunde inte räkna avslut då det hade krävt ett vattenfast block. Men det var nog ganska jämnt och Eskil fick till slut in en boll pga ett individuellt misstag.

Lite uppsträckning och sakta betade väl de blå in sig i matchen.1 - 1 men sedan tog Eskil taktpinnen och fick in ytterligare två. Men ger våra grabbar upp!? Nej, Non, No, Nein. Och när matchen blåstes av stod det 3-3. Inte den mest välspelade match killarna visat upp - men det är gott att spela lika när
Man inte spelar på topp! Nu grabbar-är det snart lite vila! Och killarna som vann tävlingar i onsdag fick sin läsk eller om de var fler ;). Några får sin/sina imorgon!